Befektetői számlák

Az Algamish Cégcsoport Beszámolói & Információi

Aktív, Működő Cégek
Tervezett, Létrehozandó Cégek

Algamish Consulting Ltd. • algamishconsulting.com
Cégbirosági adatok:
https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09330196
Ügyvezető: Czimbalmos Árpád
Többségi tulajdonos: Horváth Rita, Czimbalmos Árpád
A cégcsoportunk feje. Ez a cég tulajdonolja az összes – a csoporthoz kapcsolódó – céget. Jelenleg ez a cég tulajdonolja és üzemelteti a Magyar Gazdag Papa Klubot (Használható tudást adunk a tagjainknak a sikerük eléréséhez) és a Cashflow Clubs Worldwide-ot ami üzleti tanácsadást nyújt a világon más Gazdag Papa vagy Cashflow Kluboknak, annak érdekében, hogy a szolgáltatásuk minősége egyre magasabb legyen. A végső célunk az, hogy ez a cég fogja össze, irányítsa és vigye sikerre a cégcsoporthoz tartozó összes vállalkozást. Ez a cég végzi a Cashflow Klub tulajdonosainak coacholását, hogy magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassanak klubjukkal. Jelenleg 26 coaching szerződés él klubtulajdonosok és az Algamish Consulting között.

Küldetésünk: Jobbá tenni a világot és az emberek életminőségét azzal, hogy használható, gyakorlatias tudást adunk.

Tehát mi elsősorban, szellemi tulajdont, tudást és tapasztalatot teszünk pénzzé

Optimo Intopi Kft. • optimointopi.com
Cégbirosági adatok: https://e-beszamolo.im.gov.hu/
Ügyvezető: Vigh László
Tulajdonos: Algamish Consulting Ltd.: 100%

Üzleti tanácsadó és szolgáltató cég. Magyarországi cégekkel sikeresen konzultált, így első működésének évében 59M árbevétele volt és 8,3M nyeresége. A cég hitelképességét építjük fel, annak érdekében, hogy a leendő magyar Ingatlan Befektető cégünket támogassa.

Reed Wolf Ltd. • reedwolf.com, algamishdigital.com, WPManage.org
Cégbirosági adatok: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/11535010
Ügyvezető: Czimbalmos Árpád
Tulajdonos: Algamish Consulting Ltd.: 80%, Mocsáry András: 20% 

Szoftverfejlesztő és Informatikai Szolgáltató cég. Elsődlegesen a cégcsoporthoz és érdekeltségeihez kapcsolódó cégek megrendelései alapján, illetve külsős megrendelések alapján is dolgozik.

Rendezvény Menedzsment Applikáció  (eventopoly.com). Mentorom, a www.successresources.com tulajdonosa kérésére illetve a klubok igényei alapján merült fel ennek az applikáció fejlesztésének az ötlete. Nemzetközi Komplex Befektetési Applikáció.  Nemzetközi Komplex Jármű Nyilvántartási és Bérlési rendszer – Vagy a digitális cég részeként, vagy pedig külön cégként.

Champ Up Ltd. • champup.com
Cégbirosági adatok: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/12103652
Ügyvezető: Czimbalmos Árpád
Tulajdonos: Algamish Consulting Ltd.: 80%, Cserép Péter: 20% 

A ChampUp egy olyan szoftvermegoldás, mely megkönnyíti az elődlegesen Cheer sport (hamarosan több sportágak is) versenyzőinek nyilvántartását, a versenyek lebonyolítását, versenyzők pontozását. A hozzá tartozó applikációt a szülők, nézőközönség, sportolók, edzők használhatják, ami segítségével egy sport versenyéről tudhatnak meg részletesebb és valós idejű információkat. Az árkialakítás úgy van megalkotva, hogy a szövetségeknek ingyenes a használat, a versenyzői nevezések alapján fizetnek a rendszer használatáért nevezésenként 0,5-2 EUR-t. A ChampUp a befizetett díjakból támogatja a nemzetközi, európai, országos szövetségeket, valamint a para sportolókat és a fiatal utánpótlásról is gondoskodik a cégcsoporthoz tartozó alapítvány segítségével.

Algamish Publishing Ltd. • algamishpublishing.com
Cégbirosági adatok: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/12489938
Ügyvezető: Czimbalmos Árpád
Tulajdonos: Algamish Consulting Ltd.: 100%

Könyvkiadó, mely felelős a nemzetközi sikeres írók (Robert Kiyosaki, Dale Carnegie) kiadási jogainak megvásárlásáért, fordításért, lektorálásért, és nyomdai gyártásért. Az Európa-szerte – szükségszerűen – létrehozott leányvállalatok pedig az adott országokban való terjesztésért felelősek.

SensFX Ltd. • sensfx.co.uk
Cégbirosági adatok: https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/11571188
Ügyvezető: Béres Attila Lajos
Tulajdonos: Béres Attila Lajos: 55%, Algamish Consulting Ltd.: 45%

Forex, Tőzsdei, Kripto kereskedő cég.

Farmopoly Ltd. • farmopoly.market
Cégbirosági adatok: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/12505860
Ügyvezető: Czimbalmos Árpád
Tulajdonos: Algamish Consulting Ltd: 100%

Ez azon vállalkozásunk, mely összehozza a gazdákat, kistermelőket a vásárlóval. Ezen cégünk szerkezete, és funkcionalitása hamarosan átalakul.

Algamish Organization Chart